TERVETULOA SUOMEN KAUNEIMMALLE TERASSILLE

 

YRITYSTILAISUUDET SOUTUSTADIONILLA TÖÖLÖSSÄ

Yritystapahtuma suunnitelmissa?

Etsitkö paikkaa, jossa järjestää yrityksen virkistyspäivä, kesäbileet tai kickoff -päivä?
Kiinnostaako erityisesti meren läheisyys, rento yhdessäolo sekä hyvä ruoka ja juoma?

Meillä Helsingin Soutustadionilla tämä kaikki järjestyy! Tarjoamme yrityksille upeaa terassialuetta pienemmistä tilaisuuksista aina 500 hengen tilaisuuksiin.  Mahdollisuudet yksityistilaisuuksiin isommille ryhmille koko alueen käyttöön tai pienemmille ryhmille rantabaarialueella meren äärellä.

Aktiviteetit rannassa ja merellä

Yritystilaisuus on räätälöitävissä juuri teidän toiveidenne mukaisesti. Päivään on mahdollista sisällyttää toiminnallista ohjelmaa esimerkiksi kirkkovenesoutu, jolloin pääsette hengittämään raikasta merellisen Helsingin tunnelmaa ulapalta käsin.

Tai ehkäpä haluatte tehdä lounaan jälkeen kulttuurikävelyn oppaan johdolla? Soutustadion sijaitsee nimittäin aivan Sibelius-puiston vieressä. Puisto ja sen kuuluisa monumentti ovat turistien suosiossa, mutta paikalliset eivät välttämättä ole koskaan tutustuneet puistoon tarkemmin. Nyt on aika korjata tämä epäkohta!

Tai miltä kuulostaisi artistivieras, joka siivittäisi yhteistä päiväänne musiikkiseteillään? Tämä ja moni muu ohjelma järjestyy käden käänteessä. Kerro yrityksenne toiveista, niin räätälöimme teille ikimuistoisen päivän.

Taidesukellus – Elävöittävää ohjelmaa kaikille

Taidesukellus on avain itsensä kohtaamiseen, luovuuden ja sisäisen kapasiteetin löytämiseen. Työskentelytapa on luovaa käsillä tekemistä uusia innovatiivisia menetelmiä käyttäen tehden tekemisestä ja oivaltamisesta helppoa ja hauskaa!

Lopputuloksena syntyy teos, jossa yksilön uniikkius, tarina ja kyvyt pääsevät esille. Lopulliset teokset voidaan yhdistää ryhmän tai yhteisön yhteiseksi teokseksi. Mikä parasta, Taidesukellus toimii kaikille! Kuka tahansa voi osallistua, aiempaa taiteellista kokemusta ei tarvita.

Taidesukellus®-metodin kehittäjä, taiteilija Paula Julia Rusokallio on erikoistunut taiteen myytin purkamiseen. Hän on luonut urallaan erilaisia innovatiivisia työkaluja matalan kynnyksen taidetoimintaan. Rusokallion töissä yhdistyvät nerokkaasti yksilötason voimauttava itse- ilmaisu ja yhteisöllisyys.

Grillijuhlat meren äärellä hyvin syöden ja juoden

Yritystapahtuman tärkeä osa on ruoka ja ehdoton vetonaula Soutustadionin BBQ- menu.
Loihdimme tapahtumaan kesäisen grillijuhlan vieraillenne. Menut tyylitellään tilaisuuteesi sopiviksi ja ne hurmaavat monipuolisuudellaan vieraasi. Tarjoamme laadukkaista ja sesongin raaka-aineista valmistettuja kesäisiä makuja ja herkkuja. Huomioimme toiveestanne myös erikoiruokavaliot. 

Tapahtumanne juomavalikoimassa on tarjolla Suomenlinnan Panimon laadukkaat oluet, hyvä viinivalikoima sekä drinkkejä ja muita juomia. Juomavalikoimastamme löytyy taatusti jokaiselle jotakin.

Soutustadionin kapasiteetti ja puitteet

Rantabaari, yksityistilaisuutena 10–60 hengen tilaisuuksiin.

Koko Soutustadion yksityistilaisuutena 100–500 hengen tilaisuuksiin

Sateen sattuessa tilaisuus järjestetään sateensuojassa teltoissa.

Ota yhteyttä ja kerro toiveesi yritystapahtumasta

Otathan yhteyttä, niin jutellaan lisää juuri teidän yrityksellenne sopivasta päivästä ja sen sisällöstä. Kokonaisuus on räätälöitävissä, joten huomioimme toiveenne parhaamme mukaan. 

Järjestään yrityksellesi upea tapahtuma?