TERVETULOA SUOMEN KAUNEIMMALLE TERASSILLE

Yhteistyö­kumppanit

Soutustadionin uutta tulemista ovat olleet mahdollistamassa pääyhteistyökumppanimme  Suomenlinnan Panimo, Kulta Katriina, sekä Santa’s Ice Cream

Suomenlinnan Panimo

Suomenlinnan Panimo on Suomen ensimmäisiä pienpanimoita ja maamme juomakulttuurin moderni klassikko. Heidän työnsä on kunniakasta jatkoa perinteille saarella, jolla suomalainen teollinen oluenvalmistus 1800-luvulla alkoi. Merellisen Helsingin perinteiden kunnioittava jatkaminen on keskeinen yhdistävä tekijä Suomenlinnan Panimon ja Soutustadionin toiminnan välillä – Soutustadionin laavaatimukset täyttävien Panimon huipputason juomien lisäksi, tietysti! Lue lisää.

Kulta Katriina

Me suomalaiset olemme kahvikansaa. Kahvikulttuurimme on poikkeuksellinen koko maailmassa. Japanilaisilla on teeseremoniansa, englantilaiset nauttivat kello viiden teensä, mutta meillä jokainen päivä kulkee kahvikupillisesta toiseen. Tätä on aito kahvikulttuuri, tätä on Kulta Katriina.

Lue lisää.

Santa’s Ice Cream

Pehmeääkin pehmeämpi Sweet Santa -jäätelö, sekä tuhma ja maukas Bad Santa -alkoholijäätelö. Lusikallinen riittää rakastumaan heidän uutuus tuotteisiin.  Lue lisää.

Suomenlinnan Panimo

Suomenlinnan Panimo on Suomen ensimmäisiä pienpanimoita ja maamme juomakulttuurin moderni klassikko. Heidän työnsä on kunniakasta jatkoa perinteille saarella, jolla suomalainen teollinen oluenvalmistus 1800-luvulla alkoi. Merellisen Helsingin perinteiden kunnioittava jatkaminen on keskeinen yhdistävä tekijä Suomenlinnan Panimon ja Soutustadionin toiminnan välillä – Soutustadionin laavaatimukset täyttävien Panimon huipputason juomien lisäksi, tietysti! Lue lisää